חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סמבוסק פיתה במילוי טוניסאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סמבוסק במילוי של סנדוויץ טוניסאי מדהים וקל brניתן לאפות או לטגן
סמבוסק פיתה במילוי טוניסאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סמבוסק במילוי של סנדוויץ טוניסאי מדהים וקל brניתן לאפות או לטגן
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
6 כוסות קמח
2-2.5 כוסות מים
2 כפות שמן
2 כפיות סוכר
2 כפיות שמרים יבשים
2 כפיות אבקת אפיה
2 כפיות מלח
שמן לטיגון
2 תפו"ד גדולים
1/2 כוס זיתים ירוקים מגולענים קצוצים לטבעות
4 ביצים קשות קצוצים גס מאוד
2 קופסאות טונה מסוננת ומפוררת
2 כפות הריסה
1 כף לימון כבוש
1/2 כפית כמון
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית מלח
כפית שמן זית
1/4 כפית שום כתוש (אופציונאלי)
2 כפיות מיץ לימון
אופן ההכנה
לבצק
1. בקערת מיקסר מכניסים את כל חומרי הבצק ומפעילים ל כ 5 דקות עד שהבצק נהיה חלק ורך.
2. בקערה מרוססת במעט שמן מכסים את הקערה ומתפיחים את הבצק עד אשר נפחו יוכפל בין 60-90 דקות
3. מחלקים את הבצק ל 16 כדורים ומניחים ל 10 דקות.
4. פותחים כל כדור לגודל פיתה
5. ממלאים כל אחד בכף או 2 של המילוי
6. סוגרים כלפי מעלה כשק ומהדקים
7. על משטח עבודה או משטח עץ משומן קלות לוחצים בעדינות
לקבלת תצורה עגולה של פיתה
8. במחבת על חם בינוני עם כף שמן מטגנים עד הזהבה כ 2-3 דקות מכל צד
9. לאפיה על תבנית עם נייר אפיה מסדרים את הפיתות במרווחים מושחים בביצה טרופה או מעט שמן מכניסים לתנור שחומם מראש ל 250 מעלות לכ 7 דקות או עד הזהבה
למילוי
10.תפוח אדמה
מבשלים תפוחי אדמה בקליפתם, מקררים אותן ומקלפים חותכים לקוביות קטנות
11.ביצים
מבשלים את הביצים לביצה קשה כ 15 דקות מקררים, מקלפים, חותכים לקוביות גסות
12טונה
שמים בקערה טונה מסוננת משמן, ומערבבים טוב עם ההריסה
13.זיתים
חותכים זיתים מגולענים לחרוזים (ניתן לקנות מוכן)
14. בקערה מערבבים בעדינות תוך כדי קיפול את כל חומרי ותבליני המילוי
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון