חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות המעמול של נעימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אך אך אך אין כמו עוגיות ביתיות ממתכוני סבתא שנימוכות בפה וקרנציות brמשהו במילוי רק ומתקתק brחוץ מהריח שכל הבית זוכה לו בזמן האפיה brעם הילדים או האשה/הבעל בבית כדאי להכפיל כמויות זה פשוט נעלם brכמו שזה יוצא מהתנור
עוגיות המעמול של נעימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אך אך אך אין כמו עוגיות ביתיות ממתכוני סבתא שנימוכות בפה וקרנציות brמשהו במילוי רק ומתקתק brחוץ מהריח שכל הבית זוכה לו בזמן האפיה brעם הילדים או האשה/הבעל בבית כדאי להכפיל כמויות זה פשוט נעלם brכמו שזה יוצא מהתנור
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לבצק
2 ½ חבילות מרגרינה ללא מלח
1 ק"ג קמח רגיל
¾ כוס חלב פושר )אפשר להמיר ב-מיץ תפוזים(
1 שקית אבקת אפיה
1 כפית קצח
החומרים למילוי
1 חבילת תמרים ללא חרצנים/ממרח תמרים
מעט קינמון
מעט מרגרינה
אם משתמשים בממרח תמרים – אין צורך לבשל על האש.
אפשר למלא גם בריבה+ קוקוס + אגוזים קצוצים, רחת לוקום.
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק
לחמם את החלב – לפושר.
להמיס על אש נמוכה את המרגרינה
בקערה לערבב את החומרים, להוסיף את החלב הפושר ואת המרגרינה
המומסת.
ליצור בצק ולהניח למנוחה כ- 10 דקות.
על משטח מקומח לפתוח מהבצק עלה דק מאוד ולקרוץ עיגולים בעזרת
כוס.
למלא כל עיגול במלית ולקפל ל- .½ להדק בצדדים.
לצבוט מעל העוגיות ובצדדים, עם מכשיר צביטה )ניתן לרכוש במרכולים
הגדולים(.
אופן הכנת מילוי התמרים המגולענים
על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד בכף עץ, להמיס את התמרים )ללא
החרצנים(ולהוסיף מעט קינמון ומעט מרגרינה.
מערבבים עד להמסה. המלית צריכה להיות חלקה.
במקום לקרוץ עוגיות אפשר לפתוח עלה דק כשמעליו מפזרים את המילוי
ואז מגלגלים לרולדה שאותה פורסים לעוגיות.
אפשר להכין את הרולדה הממולאה ולהשאירה שלמה , בסוף למרוח מעל מעט
ביצהו לפזר סומסום וקצח.
לאפות בחום בינוני 200 מעלות כ- 30 דקות.
לאחר האפיה של העוגיות/רולדות, לפזר אבקת סוכר.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון