חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות טריפל שוקולד פאדג`
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות סנדוויץ שוקולד פאדג' נימוכות בפה
עוגיות טריפל שוקולד פאדג`
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות סנדוויץ שוקולד פאדג' נימוכות בפה
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים
350 גרם שוקולד מריר 60%
60 גרם חמאה חתוכה לקוביות
3 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
1 כוס + 2 כפות סוכר (230 גרם)
1 כף אבקת נס קפה
2 כפיות תמצית וניל איכותית
6 כפות קמח לבן (50 גרם)
¾ כפית א. אפיה
¼ כפית מלח
1 ½ כוסות שוקולד צ`יפס מריר (200 גרם)
1 כוס פקאן קלויים וקצוצים דק (אני שמתי חלק פקאנים וחלק פקאן סיני כי זה מה שהיה בנמצא ויצא מעולה)
גנאש למילוי
170 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
¾ כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה
עוגיות
1. ממיסים חמאה ושוקולד במיקרו 30 שניות לערבב עד המסה אם צריך להוסיף זמן ולערבב עד התמוססות מלאה.
2. מעבירם את השוקולד חמאה המומסים לקערה ומוסיפים ביצים ? סוכר ? נס קפה ווניל ומערבבים היטב במטרפה עד אחידות.
3. בקערה נוספת מערבבים את היבשים ? קמח ? א.אפיה ומלח להוסיף לבלילת השוקולד ולערבב עד מרקם אחיד, מוסיפים ? שוקולד צ`יפס ופקאנים.
4. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר עד שהעיסה הופכת קשה למדי, לכמה שעות או ללילה.
בנתיים מכינים גנאש
5. ממיסים יחד שמנת מתוקה ושוקולד במיקרו 30 שניות ולערבב עד המסה מוחלטת.
ומניחים בצד לקירור, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר להתייצבות עד שיהיה סמיך מספיק כמו ממרח קשיח מעט . (ניתן להכין שעתיים עד יומיים מראש) .
6.כשרוצים לאפות את העוגיות (זה יכול להיות גם למחרת)מוציאים את הקערה עם הבצק ,לוקחים כל פעם כמות של כף מגלגלים בידיים לכדור בגודל אגוז גדול
מניחים את הכדורים בתבנית ומשטחים כל אחד עם היד לגובה של חצי ס"מ בערך.
7. אופים בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות עד שהן לא נראות רטובות בשכבה העליונה וכשהן נסדקות מעט ומורגש מעטה דק ופריך מלמעלה בערך 10 דקות.
**להזהר לא לאפות אפיית יתר כדי לא לייבשן . גם אם הן נראות מאוד רכות מבפנים זה בסדר לא להבהל הן מתקשות כשמתקררות .
8. מוציאים את התבנית מהתנור להניח לקירור מוחלט ,לא לגעת ולא להוציאן לפני שהתקרררו לגמרי.
9. אחרי שהעוגיות קרות ויציבות להוציא את המילוי גנאש מהמקרר (אם המילוי מרגיש קשה מדי ניתן לחמם במיקרו 5 עד 10 שניות לריכוך)
10.מורחים על חצי מכמות העוגיות כפית גדושה (אני זילפתי משקית זילוף ,ממליצה מאוד נוח וכייפי)מהמילוי ולכסות כל אחת עם עוגיה נוספת ללחוץ מעט לסנדוויץ`?
לנגוס ולנסוק למחוזות אחרים .
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: קסמים מתוקים דליה https://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1692474
שתף את המתכון