חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות מרוקאיות לתה עם קימל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות קשות ועבות עם קימל מעט מתוקות שסבתא היתה מכינה עם תה נענע מתוק
עוגיות מרוקאיות לתה עם קימל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות קשות ועבות עם קימל מעט מתוקות שסבתא היתה מכינה עם תה נענע מתוק
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
קורט מלח
1/2 1 כוסות מים פושרים
2 אבקת אפיה
2 אבקת סוכר וניל
1 או 2 כפות קימל (לפי הטעם)
קמח לפי הצורך
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים ביחד ומתחילים להוסיף קמח עד לקבלת בצק אחיד (לא דביק)
מניחים למנוחה של חצי שעה
מרדדים את הבצק לעובי הרצוי מחורים את הבצק בעזרת מזלג או בעזרת כלי מיוחד לכך
חותכים את הבצק לגודל ולצורה הרצויה מסדרים בתבנית ואופים בתנור בחום של 200 מעלות
עד לגוון זהוב חום
ובתאבון
מגיש:
מקור: לינדה אברג
שתף את המתכון