חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות קוקוס בשמנת לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות קוקוס בשמנת לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 חלבונים
½ 1 כוסות סוכר
2-3 כפות קמח תפוחי אדמה
200 גרם קוקוס
2/3 גביע שמנת חמוצה
2 שקיות סוכר וניל
אופן ההכנה
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה משומן.
מחממים תנור לחום נמוך של 150 מעלות.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף נוקשה מאוד. מוסיפים את קמח תפוחי האדמה והקוקוס ומקפלים בעדינות לקצף. מערבבים את השמנת עם סוכר הוניל ומוסיפים לתערובת הקוקוס ומערבבים קלות. נוטלים כף גדושה מתערובת הקוקוס, ומניחים על נייר האפייה שבתבנית. מעצבים "גבעה" בגובה 4 ס"מ. מכינים כך את כל העוגיות עם רווח של 5 ס"מ ביניהן (ניתן להשתמש גם בעזרת שקית זילוף - מקל על העבודה).
אופים כשעה עד שהעוגיות מזהיבות מעט. מצננים, ומסירים בזהירות מהתבנית בעזרת מרית.
מגיש: m73
מקור: בני סיידא
שתף את המתכון