חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות שבולת שועל בלי קמח ובלי גרם שומן!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מתכון שגילתי אותו ממש במקרה שנשארתי עם קצף ביצים מהעוגה. brמכיוון שאי אפשר היה להשתמש בזה בחביתה כי כבר שמתי בו סוכר החלטתי לנסות לעשות ממנו עוגיות בלי קמח. brהתוצאה הייתה עוגיות שיבולת שועל טעימות ביותר, רכות ובלי קמח ושומן! וההכנה לא יכולה להיות קלה יותר br
עוגיות שבולת שועל בלי קמח ובלי גרם שומן!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מתכון שגילתי אותו ממש במקרה שנשארתי עם קצף ביצים מהעוגה. brמכיוון שאי אפשר היה להשתמש בזה בחביתה כי כבר שמתי בו סוכר החלטתי לנסות לעשות ממנו עוגיות בלי קמח. brהתוצאה הייתה עוגיות שיבולת שועל טעימות ביותר, רכות ובלי קמח ושומן! וההכנה לא יכולה להיות קלה יותר br
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה של שיבולת שועל גרוסה 650 גרם
100 גרם סוכר חום בהיר
4 חלבונים
אופן ההכנה
להקציף את החלבונים ולערבב בתוך הקצף בהדרגה את הסוכר.
אחרי שיש קצץ יציב להתחיל לערבב לתוכו לאט לאט את השיבולת שועל.
כל פעם לערבב עוד קצת שיבולת עד שאתם מגיעים למרקם מוצק, זה יותא בערך שהשתמשתם בשלושת רבעי חבילה.
קחו מהבלילה ותצרו עיגולים, להניח את העיגולים על תבנית פיירקס ולאפות בתנור בחום בינוני כחצי שעה.
יכול להישמר כשבועיים ועדיף לאכול חם .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון