חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת בננה עם קוסקוס מלא,אגוזי המלך ודבש חרובים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השף אמיר כלפון ממלון "יערות הכרמל" מתמחה במתכוני גורמה בריאים. השילוב של brקוסקוס מלא עם בננה ודבש חרובים בקינוח מענג, ממתיק את החופשה וגם מרגיע את המצפון.
עוגת בננה עם קוסקוס מלא,אגוזי המלך ודבש חרובים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השף אמיר כלפון ממלון "יערות הכרמל" מתמחה במתכוני גורמה בריאים. השילוב של brקוסקוס מלא עם בננה ודבש חרובים בקינוח מענג, ממתיק את החופשה וגם מרגיע את המצפון.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים טרופות
1 כוס סוכר
¼ כוס דבש חרובים
100 גרם חמאה מומסת
1 כוס קמח מלא
1 כוס קוסקוס מלא טחון
½ כוס אגוזי המלך גרוסים
2 כפיות אבקת אפיה
1 מיכל שמנת מתוקה
1 מקל וניל
4 בננות בשלות חתוכות לפרוסות
כלים:
8 תבניות "מאפינס" או תבנית כיכר מוארכת
אופן ההכנה
.1 לחמם את תנור האפיה לחום נמוך (160°c ). משמנים היטב את התבנית (או התבניות האישיות).
2. טורפים את הביצים עם הסוכר ודבש החרובים, מוסיפים את החמאה המומסת וטורפים לתערובת אחידה.
3. בקערה אחרת מערבבים את הקמח, הקוסקוס, האגוזים ואבקת האפיה.
4. יוצקים את השמנת לקערה נוספת חוצים את מקל הוניל ומגרדים את הגרגירים לתוך השמנת.
מאחדים את שלושת התערובות ומערבבים עד קבלת בלילה אחידה. מוסיפים את הבננות ומערבבים.
5. יוצקים את הבלילה לתבנית (או לתבניות האישיות) ואופים 35-40 דקות.
6. מגישים חם או קר, אפשר בתוספת כדור גלידה.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: שף: אמיר כלפון יערות הכרמל
שתף את המתכון