חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת בסקוויטים עם קרם משמש וחתיכות מנגו- עוגה מדהימה!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גירסה שלי לעוגת הבסקוויטים המוכרת והאהובה. brאפשר לשחק עם הכמויות לפי הגודל הרצוי. brלא חייבים ריבת משמש, אפשר להשתמש באיזו ריבה שאוהבים. כנ"ל לגבי הפרי - לא חייבים מנגו, כל פרי רך אחר הולך (בננות/נקטרינות/אפרסקים וכד')
עוגת בסקוויטים עם קרם משמש וחתיכות מנגו- עוגה מדהימה!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גירסה שלי לעוגת הבסקוויטים המוכרת והאהובה. brאפשר לשחק עם הכמויות לפי הגודל הרצוי. brלא חייבים ריבת משמש, אפשר להשתמש באיזו ריבה שאוהבים. כנ"ל לגבי הפרי - לא חייבים מנגו, כל פרי רך אחר הולך (בננות/נקטרינות/אפרסקים וכד')
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה וחצי פתי בר ווניל
3 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
3 חבילות אינסטנט פודינג ווניל
ריבת משמש
2 מנגו בשלים חתוכים לקוביות קטנות
חלב לטבילת הבסקוויטים
סוכריות לקישוט (לא חובה)
אופן ההכנה
מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג ווניל ושש כפות ריבת משמש לקצפת יציבה והומוגנית.
בתבנית בינונית מסדרים שכבת פתי בר טבולים בחלב. מורחים שליש מהקרם, מפזרים חצי מכמות המנגו.
מסדרים שכבה נוספת של פתי בר, מורחים שליש נוסף מהקרם, מפזרים את החצי השני של המנגו.
מסדרים שכבה אחרונה של פתי בר, מורחים את יתרת הקרם ומקשטים בסוכריות.
מעבירים לקירור של שלוש שעות לפחות.
מגיש: מאיה ג.
מקור:
שתף את המתכון