חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת דבר עשירה וטעימה {תאפליאני)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה טעימה, עשירה ומיוחדת. brנהוג להכין בחגים (במיוחד בראש השנה) ובשמחות.
עוגת דבר עשירה וטעימה {תאפליאני)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה טעימה, עשירה ומיוחדת. brנהוג להכין בחגים (במיוחד בראש השנה) ובשמחות.
הוראות הכנה
מרכיבים
8-ביצים
1.1/4-כוסות סוכר
2-כוסות קמח לבן רגיל
1/2-כוס שמן{קנולה/סויה}
1-כוס מים
1-שקית אבקת אפיה
6-כפות דבר טהור
1-כפית נס קפה
4-כפות קקאו
150-גרם אגוזי מלך קצוצים גס
קורט-אבקת ציפורן
1/2-כף קינמון
1-שקית סוכר וניל
2-כפות קוניאק
אופן ההכנה
להפריד ביצים ולטרוף את החלמונים עם 1/4 כוס סוכר,להוסיף שמן,מים,דבש,קקאו,קפה,אבקת
סוכר וניל,צופורן וקנמון ..לערבב טוב.
בקערת מערבל להקציף את החלבונים כ3 דקות ,להוסיף כוס סוכר בהדרגה ולהמשיך להקציף עד
שהקצף יציב וקשה.
להוסיף בהדרגה את תערובת החלמונים ולהמשיך לערבב בעזרת כף בעדינות עד שהכל מתמזג עם החלבונים.
את האגוזים הקצוצים לערבב טוב עם הקמח ואבקת האפיה ולהוסיף לבלילה בעזרת כף בעדינות
ולערבב טוב עד שהקמח נעלם לגמרי.
לצקת את הבלילה ב תבנית אפיה 28 מרופדת בנייר ומשומן ולאפות בתנור מחומם מראש ל170 מעלות למשך 40 דקות..לצנן בתנור.מומלצץ לפזר מעל אבקת סוכר{לא חובה}
תהנו.
מגיש: רינת ספיר
מקור: גרוזיני
שתף את המתכון