חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאייה עוף - הגרסא של העיר ולנסיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאייה עוף - הגרסא של העיר ולנסיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 שוקיים מפורקות מהעצם וחתוכות לגודל בינוני
600 גרם אורז
2 ליטר מים
3 עגבניות חתוכות לקוביות בינוניות
150 גרם שעועית ירוקה קטומה בקצוות
¼ בצל פרוס
2 שיני שום קצוצות
½ פלפל צ'ילי קצוץ דק
3 כפות שמן זית
מספר חוטי זעפרן
¼ כפית כורכום
3 כפיות מלח
¼ כפית פפריקה חריפה
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר רחב. מטגנים את העוף לסגירה ומוציאים אותו החוצה. לאותו סיר מכניסים את הבצל ומטגנים עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום והצ'ילי ומטגנים ביחד כדקה. מוסיפים את השעועית והעגבניות ומערבבים. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את האורז והזעפרן ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש. מחזירים את העוף. מוסיפים את הכורכום, המלח והפפריקה החריפה ומערבבים קלות. מבשלים עד שהמים מתאדים (אם האורז עדיין לא מוכן אז מוסיפים עוד מעט מים). ממשיכים לבשל עוד קצת על מנת לקבל תחתית שחומה ופריכה.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון