חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי סלמון וגבינת עיזים בעלי תרד נוסח מלון אגמים אילת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאי סלומון וגבינת עיזים בעלי תרד מעדן עדין וטעים
פאי סלמון וגבינת עיזים בעלי תרד נוסח מלון אגמים אילת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאי סלומון וגבינת עיזים בעלי תרד מעדן עדין וטעים
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
לבצק:
100 גרם חמאה
1 ½ כוסות קמח תופח
3 כפות גדושות גבינה לבנה 5% כ- 125 גרם
למלית:
כ- 600 גרם פילה דג סלמון
500 גרם פילה דג סול
1 ¼ כוסות יין לבן יבש משובח (1 כוס להשרייה, ¼ כוס למלית)
4 ביצים
3 כפות קמח רגיל
1 כוס שמנת לקצפת 250 מ"ל
6 גבעולי טימין טריים העלים בלבד
קורט ג'ינג'ר טחון
4 שיני שום פרוסות
מלח, פלפל שחור ופלפל לבן לפי הטעם
100 גרם גבינת עזים או כבשים פיקנטית קשה, פרוסה דק וחתוכה
200 גרם עלי תרד או מנגולד שטופים וחתוכים
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. משרים את הדגים ב- 1 כוס יין למספר שעות.
2. תוך כדי לישה במערבל מכינים בצק מהחומרים לבצק
ומניחים בצד.
3. מוציאים את הדגים מהשרייה ומרחיקים את העור
בעזרת סכין חדה.
4. חותכים את בשר הדגים לקוביות קטנות ומעבירים
לקערה.
5. מוסיפים לקערה את הביצים, ¼ כוס יין, את הקמח,
השמנת, עלי הטימין,הג'ינג'ר, השום, מלח ופלפל,
ובוחשים היטב.
6. מרדדים את הבצק לעלה גדול ודק ומעבירים אותו
לתבנית פאי או תבנית אלומיניום עגולה. משטחים
בלחיצות כולל דפנות.
7. חותכים את יתרת הבצק שמעבר לדפנות .
8. מניחים על הבצק חתיכות גבינה, מעליהן שכבת עלי
תרד חתוכים, ויוצקים את תערובת הדגים על התרד.
9. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ו אופים
כ- 45 דקות או עד שמוכן.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון