חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטה כבד עוף בקסיס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטה כבד עוף בקסיס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם כבד עוף נקי מגידים ומדם
2 בצלים פרוסים
200 גרם חמאה
3 עלי דפנה
3 ענפי טימין
שליש כוס ליקר קסיס
מעט מלח ופלפל
אופן ההכנה
מאדים את הבצל ב-25 גרם חמאה עם עלי הדפנה והטימין. מסירים את המחבת מהאש. מטגנים את הכבד ב-25 גרם חמאה עם עלי הדפנה והטימין, עד לקבלת גוון ורוד בפנים תוך כדי זהירות לא לייבש יותר מדי. מתבלים במעט מלח ופלפל ומוסיפים את הכבד לבצל. יוצקים את הקסיס לתחתית המחבת ומגרדים את התחתית בכף עץ. יוצקים את הנוזל על הכבד והבצל ומצננים לטמפרטורת החדר.טוחנים במעבד מזון את הכבד עם הבצל ועם שאריות החמאה ומלח ופלפל.
מניילנים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד ויוצקים פנימה את תערובת הכבד. מצננים במקרר לפחות 8 שעות. הופכים על כלי הגשה מאורך ומגישים עם ריבת פטל.
מגיש: dylam
מקור: שף טליה אבר-מגן עם שינויים קלים
שתף את המתכון