חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטמות ונוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא מהסרט אבל בהשראתו
פטמות ונוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא מהסרט אבל בהשראתו
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גר' שוקולד מריר מאוד עד חמוץ
20 גר' פקאן סיני מסוכר קצוץ או פולי שוקולד גרוסים
100 מ"ל שמנת מתוקה
10 מ"ל ליקר שוקולד או אייריש קרים
לציפוי:
50 גר שוקולד לבן מאיכות טובה
אופן ההכנה
קוצצים את השוקולד המריר ומניחים בקערה.
מרתיחים את השמנת ושופכים אותה על השוקולד, מוסיפים את הפקאן הסיני או פולי הקקאו ואת הליקר שוקולד או האייריש קרים ומערבבים במטרפה עד שהשוקולד נמס ונוצרת מסה הומוגנית.
מצננים מעט עד שהמסה מתמצקת אך לא מתקשה.
ממלאים שק זילוף במסה ומזליפים גבעות על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה או משטח סיליקון, מחכים שהגבעות יתקשו ויתמצקו.
ממיסים שוקולד לבן בבן-מארי או במיקרוגל, לוקחת כל גבעת שוקולד בבסיסה ומצפים את ה"שפיץ" בשוקולד לבן, מנערים בעדינות למניעת טפטופים ומניחים חזרה על המשטח.
מצננים.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור:
שתף את המתכון