חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטריות שמפיניון ממולאות בחזה אווז מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטריות שמפיניון ממולאות בחזה אווז מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
20 פטריות שמפיניון טריות וגדולות
100 גרם חזה אווז מעושן קצוץ דק
1 בצל קטן קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות דק
שמן לטיגון עמוק
שמן לטיגון
מלח ופלפל
2 ביצים טרופות
מעט קמח
פירורי לחם
אופן ההכנה
מסירים את הרגליים מכל הפטריות וקוצצים אותן (את הרגליים) דק מאד. למחבת חמה עם מעט שמן מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהופך להיות שקוף. מוסיפים את השום, רגלי הפטריות וחזה האווז, מקפיצים כשלוש דקות נוספות, מכבים את האש ומוסיפים מעט מלח ופלפל לשיפור הטעם. ממליאים את הפטריות בתערובת שבמחבת. מצפים את הפטריות בשכבה דקיקה של קמח, טובלים בביצים הטרופות ולאחר מכן בפירורי הלחם. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבת הציפוי.
מגישים חם על מצע של חסות ועגבניות שרי ובליווי רוטב צ'ילי חריף או רוטב ויניגרט חמצמץ-פיקנטי.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון