חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה ברבוניה ברוטב יין לבן וחמאה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה ברבוניה ברוטב יין לבן וחמאה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 פילטים גדולים ויפים של ברבוניות (בהחלט ניתן להשתמש בקפואים, אך יש להפשירם לפני השימוש)
1.5 כוס יין לבן חצי יבש
125 גרם חמאה חתוכה לקוביות
2 בצלים ירוקים קצוצים מופרדים לחלק ירוק לחוד וחלק לבן לחוד
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור גרוס טרי
2 כפות שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים את הדגים לפני תחילת העבודה. במחבת גדולה מחממים את שמן הזית. כשהשמן חם מניחים במחבת את הדגים כאשר צד העור כלפי מטה. מטגנים כך במשך כשתיים עד שלוש דקות והופכים צד ומטגנים אותו פרק זמן. מוציאים את הדגים ומניחים בצד.
מוסיפים למחבת את היין הלבן ומגרדים בעזרת כף עץ את המשקעים מהתחתית. מוסיפים את החלק הלבן של הבצל ומוסיפים בהדרגה את החמאה תוך כדי בחישב עד לעיבוי הרצוי של הרוטב. מסירים מהאש.
מגישים לכל סועד 2 נתחים של דג ועליו יוצקים את הרוטב. מעל מפזרים את החלק הירוק של הבצל הירוק. מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון