חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיתה טוניסאית אסלית עם בריקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפיתה הטריפוליטאית האסלית שטעמה יצא למרחוק brפיתה במילוי טירשי, ואריסה, בריקה, מעט טחינה מעל וסלט ירקות brכן כן זה משמין אבל מה זה טעים סופני
פיתה טוניסאית אסלית עם בריקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפיתה הטריפוליטאית האסלית שטעמה יצא למרחוק brפיתה במילוי טירשי, ואריסה, בריקה, מעט טחינה מעל וסלט ירקות brכן כן זה משמין אבל מה זה טעים סופני
הוראות הכנה
מרכיבים
1 פיתה
2 עלי בצק פסטילה (ניתן לרכוש במרכולים במקפיאים)
1 ביצה
1 כף פירה מתובל בקוברה/פטרוזיליה עם מעט אבקת מרק עוף
1 כף סלט טירשי
1 כף שטוחה אריסה
1 כף טחינה
סלט ירקות מעגבניה ומלפפון קצצוים דק
מלח
פלפל
1/4 כוס שמן לטיגון
חומרים לעשה זאת בעצמך:
לפיתה
אופן ההכנה
לבריק
1.על להבה חמה מרתיחים מחבת עם השמן
2.לקערה שוברים ביצה ממליחים ומפלפלים לוקחים 2 עלי בריק מורחים בכמות נדיבה של מחית במרכז יוצרים שקערורית שוברים את הביצה פנימה מקפלים ביד לחצי (חצי ירח) ואוחזים בחלק העגול ומניחים בשמן העמוק תוך אחיזה לכמה שניות ועוזבים
3 "*הבריק צריך להטגן יחסית הרבה כדי שחלמון הביצה יתקשה
4.מוציאים למסננת לדקה אוכלים חם
אופן הגשה אורגינלי יאני "אסלי":
1.לוקחים פיתה טריה פותחים את הקצה
2.מורחים מעט "פילפל צומה" ראה מתכון באתר
3.כף "טירשי" ראה מתכון באתר
4.דוחפים פנימה את העלה הפריך מוסיפים סלט קצוץ דק וטחינה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון