חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלאן מזוגג קרמל או בציפוי ריבת חלב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלאן מזוגג קרמל או בציפוי ריבת חלב
פלאן מזוגג קרמל או בציפוי ריבת חלב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלאן מזוגג קרמל או בציפוי ריבת חלב
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
8 ביצים
450 גרם סוכר
3 כוסות חלב
1 קופסא חלב מרוכז
כוס ריבת חלב (אופציונאלי לזיגוג)
1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1 ממיסים כוס סוכר לקרמל זהוב בתוך מחבת או סיר ויוצקים את הקרמל
על תבנית (2010) חסינת חום. מוודאים שהקרמל מצפה היטב את כל
התבנית.
2 מקציפים את שארית הסוכר עם ביצים עד לקבלת קצף תפוח ובהיר.
מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים חלב. מערבבים היטב ויוצקים את
התערובת על הקרמל.
3 מניחים את התבנית בתוך תבנית גדולה יותר מלאה במים עד שליש
מגובה תבנית הפלאן. אופים בחום של 170 מעלות כ 45 דקות עד שהפלאן
יציבו סכין שמוחדרת פנימה יוצאת יבשה.
4 מקררים את הפלאן לגמרי והופכים אותו לתבנית הגשה. מורחים
בזהירות את ריבת החלב על הפלאן ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון