חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פנקייק / לביבות גבינה בסגנון קייב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעיין פנקייקס עם שמנת חמוצה
פנקייק / לביבות גבינה בסגנון קייב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעיין פנקייקס עם שמנת חמוצה
הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג גבינת "טוב טעם" או טוברוג (ניתן למצוא ברשתות)
½ מיכל שמנת חמוצה
2 ביצים
½ כוס קמח תופח
3-2 כפות פירורי לחם
100- גרם חמאה
מלח או סוכר
אופן ההכנה
1. מעבירים את הגבינה דרך מסננת רשת דקה. מוסיפים ביצים, קמח, פירורי לחם וסוכר או מלח ומערבבים (אם התערובת סמיכה מדי, מוסיפים מעט שמנת חמוצה, ואם היא דלילה מדי, מוסיפים עוד מעט פירורי לחם).
2. ממיסים את החמאה במחבת גדולה ושטוחה ומטגנים לביבות שטוחות, עד שהן מזהיבות. הופכים ומטגנים גם את צידן השני.
מגישים חם, עם שמנת חמוצה.
ללביבות מלוחות אפשר להוסיף עירית קצוצה.
ללביבות מתוקות ניתן להוסיף צימוקים, פלחי פרי ו/או תמצית וניל.
אפשר להגיש עם ריבה טובה או עם מחית פרי
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: סבטלנה
שתף את המתכון