חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטילה (כיסוני בשר מטוגנים) נוסח רבט "פסטילה דלדיאם"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטילה כיסוני בשר מטוגנים נוסח רבט "פסטילה דלדיאם"
פסטילה (כיסוני בשר מטוגנים) נוסח רבט "פסטילה דלדיאם"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטילה כיסוני בשר מטוגנים נוסח רבט "פסטילה דלדיאם"
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
600 גר' קמח, 2 ביצים, 1 כוס שומן עוף מומס או כוס שמן רגיל.
1/2 כפית מלח, 1 כוס מים פושרים , שמן לטיגון.
או חבילה עלי פסטילה
למילוי:
1/2 ק"ג בשר טחון,
מעט אגוז מוסקט מגורד,
1/2 כפית משיה,
1 כף חומץ,
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה,
1 בצל קצוץ,
1 חופן צנובר
1 עלה דפנה,
1/4 כפית פלפל לבן,
מעט מלח.
אופן ההכנה
אופן הכנת מילוי הבשר
במחבת עם מעט שמן מאדים את הבצל ועלה הדפנה מוסיפים
את הבשר הטחון והצנובר ומבשלים מספר דקות תוך ערבוב ופרוק גושים
באמצעותמזלג כשהבשר משנה את צבעו לאפור מוסיפים תבלינים וחומץ
לערבבהיטב
לעלי הפסטילה :לוקחים 2 עלים ומורחים בשמן
אופן הכנת הבצק:
1.להכין מכל החומרים בצק גמיש ויבש , לרדד לעלה
למרוח 3-4 כפות שומןאו שמן לפזר מעט קמח,
2.לקפל לשלשה קיפולים ולכסות במגבת למנוחה למשך כ-30
דקות.
3.לרדד שוב לעלה בעובי 1/2 ס"מ , לקרוץ עיגולים
למלא מהבשר ולהדק רק סביב המילוי כך שבעת הטיגון
נוצרת מעין שושנה.
4.לטגן בשמן עמוק וחם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון