חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פריטטה בלקוסה - לביבות קישואים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון אורגינלי מהבלקן, אוכל איכרים - המתכון של חמדי חאדר איש מצוין ובשלן מדהים
פריטטה בלקוסה - לביבות קישואים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון אורגינלי מהבלקן, אוכל איכרים - המתכון של חמדי חאדר איש מצוין ובשלן מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפיות מרק עוף ( אפשר צמחי)
1/4 כוס מים חמים
8 קישואים קטנים
3 ביצים
2 כפיות אבקת אפיה
2 כפות קמח לבן
1 כפית פילפל שחור גרוס
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
להמיס את מרק העוף במים החמים ולשים בצד
לגרר את הקישואים ( מעבד מזון/ מגררת) ולסחוט מהם את הנוזלים
לערבב את הקישואים עם הביצים הקמח אבקת האפיה והפילפל בסוף לשפוך מעל התערובת את המים עם מרק העוף ולערבב עד שהעיסה נראית אורירית וחלקה
לחמם את השמן במחבת, לקחת כל פעם כף מהתערובת ולטגן בערך 5 דקות מכל צד עד שהלביבה משחימה ונראית קריספית
להניח את הלביבות 10 דקות על נייר סופג כדיי לספוג את השמן, להגיש עם שמנת חמוצה או רוטב חריף. בתאבון !
מגיש: orna483
מקור:
שתף את המתכון