חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צ'טני תפוחי עץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צ'טני תפוחי עץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג תפוחי עץ ירוקים קלופים, ללא ליבה וחתוכים לקוביות
500 גרם בצל קצוץ גס
400 גרם צימוקים
400 גרם סוכר חום
1 כוס חומץ בן יין
1 כף זרעי חרדל מעוכים
1.5 כפיות תערובת תבלינים לירקות כבושים (גרגרי חרדל, גרגרי פלפל לבן, גרגרי כוסברה, גרגרי שומר, עלי דפנה ופלפל אנגלי)
חצי כפית פפריקה
חצי כפית זנגביל יבש טחון
אופן ההכנה
מעבירים את כל המצרכים לסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על סף רתיחה, ללא מכסה במשך שעתיים. בוחשים לעיתים קרובות. מעבירים לצנצנות סטריליות ושומרים במקום צונן.
מגיש: dylam
מקור: קולינריה אירופה
שתף את המתכון