חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי בשר ראש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי בשר ראש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר ראש נקי וחתוך לקוביות
6 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים ל-6 קוביות
2 בצלים גדולים חתוכים לרבעים
1 ראש סלרי חתוך ל-8 קוביות
½ ק"ג פטריות שמפיניון
2 כפיות נדיבות של כורכום
2 כפיות מלח
½ כפית פפריקה חריפה
½ כפית אבקת קארי תאילנדית
1 ליטר מים רותחים
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר גדול וחסין אש. מטגנים את נתחי הבשר היטב מכל הצדדים. מוסיפים את הבצל ודואגים שיהיה מתחת לבשר. מוסיפים מעל את תפוחי האדמה ואת הסלרי. זורים את המלח, הפפריקה, הכורכום והקארי. יוצקים מעל את המים הרותחים. מפזרים את הפטריות מעל ומכסים. מביאים לרתיחה וכך מבשלים כעשר דקות. מסירים מהאש ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כשעה. מנמיכים את חום התנור ל-75-100 מעלות ומשאירים את הצלי כך כל הלילה (לפחות 12 שעות).
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון