חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדירה חמה (נזיד כבש)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדירה חמה (נזיד כבש)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תפוחי אדמה קלופים ופרוסים דק
6 כליות כבש ללא שומן עוטף פרוסות דק
250 גרם פטריות שמפיניון פרוסות דק
3 בצלים חתוכים לטבעות
6 פרוסות כתף כבש בעובי 2 ס"מ
6 צדפות אויסטר ללא הצדף
2 כפות שבבי חמאה (חמאה קשה קרה ומגורדת)
1 כף פטרוזיליה קצוצה
500 מ"ל מים
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מרפדים תבנית עמוקה משומנת היטב בשליש מפרוסות תפוחי האדמה. מניחים מעל 3 פרוסות כבש ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים מחצית מהפטריות, הבצל,הצדפות והכליות. מניחים מעל שליש נוסף של תפוחי האדמה. מניחים מעל את יתרת הכבש ומבלים במלח ופלפל. מניחים מעל את יתרת הבצל, הפטריות, הצדפות והכליות. מניחים שכבה אחרונה של תפוחי אדמה. מוסיפים את המים. מפזרים מעל את שבבי החמאה. מכסים ואופים במרכזו של תנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך 90 דקות. מסירים את הכיסוי ואופים 30 דקות נוספות.
לפני ההגשה מפזרים מעל פטרוזיליה.
מגיש: dylam
מקור: קולינריה אירופה
שתף את המתכון