חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדירת ביף בורגיניון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדירת ביף בורגיניון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג בשר בקר לגולש
400 ג' חזה אווז מעושן
6 בצלים חתוכים לפרוסות
8 גזרים פרוסים
מעט קוניאק
1 בקבוק יין אדום יבש (קברנה סוביניון)
מלח ים גס
פלפל גרוס
אופן ההכנה
לפי הגרסה קצרה:
מרפדים את הסיר בבייקון/אווז מעושן. מניחים שכבת בצלים, שכבת גזר, שכבת בייקון/אווז, ועליה עוד שכבת גזר, שכבת בצל. מתבלים במלח גס ובפלפל גרוס. שופכים בקבוק יין אדום, מעט קוניאק ומסיימים בשכבת בייקון/אווז נוספת. סוגרים עם מכסה שנסגר היטב, או עם תערובת קמח ומעט מים שיוצרים מעין דבק אותו שמים סביב המכסה ולסגור. מבשלים כ-4 שעות.
הגרסה הארוכה:
משרים את הבקר במרינדה ללילה יחד עם היין, הגזר והבצל. מוציאים את הבשר, מטגנים בסיר עם שמן זית עד להשחמה ועד שהבשר "נסגר" ושומר על עסיסיות בפנים. ומכאן ממשיכים כמו במתכון למעלה.
מגיש: m73
מקור: ממסעדת אלגונקווין
שתף את המתכון