חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדרת בשר שזיפים ותפו"אד מוזהבים מקורמלים "פלוימן צימאס"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדירה מזרח ארופאית מעין חמין קל שיוצא מדהים התפודים יוצאים brמוזהבים עמוקות ושקופים הבשר נימוח בפה בליווי שזיפים מיובשים שבושלו brרגל הפרה מוסיפה הסמכה וטעם גן עדן br
קדרת בשר שזיפים ותפו"אד מוזהבים מקורמלים "פלוימן צימאס"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדירה מזרח ארופאית מעין חמין קל שיוצא מדהים התפודים יוצאים brמוזהבים עמוקות ושקופים הבשר נימוח בפה בליווי שזיפים מיובשים שבושלו brרגל הפרה מוסיפה הסמכה וטעם גן עדן br
הוראות הכנה
מרכיבים
3פרוסות רגלי עגל(מומלץ)
1ק"ג שפונדרה/אסאדו ללא עצם/חזה/ או 5 רבעי עוף
8תפוא"ד בינוניים קלופים
4שיני שום קלופים
10שזיפים יבשים
1כפית פלפל שחור
1/2כף מלח
(ניתן להוסיף קישקע)
1כוס תה רגיל חזק
1/2 כוס סוכר לקרמל
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.בסיר גדול ממיסים 200 ג"ר מחמאה
2.מניחים את רגלי העגל והבשר חתוך לחתיכות גדולות כ 250 לנתח
מפזרים את התבלינים ומעליהם את תפוא"ד הקלופים
3.מוסיפים את כוס התה ומפזרים את השזיפים מוסיפם מים עד לכיסוי
החוומרים ומרתיחים כאשר המים רותחים מכינים קרמל מחצי הכוס סוכר
(בסיר קטן מניחים את הסוכר עם 1/2 כפית מים מערבבים עד לקבלת
תערובת זהובה חומה)מוסיפים לסיר הרותח ומכסים היטב לאחר כ 5דקות
מעבירים ללהבה קטנה/פלטת שבת/או
בתנור ב100 מעלות ל 8 שעות ללילה כרבע שעה לפני ההגשה לנקז נוזלים
ולהמשיך לבשל על אש קטנה או בתנור ליבוש התוכן
*ניתן להחליף את הבשר בעוף עם העור
*ניתן לעשות צימחוני יש להוסיף 5 גזרים מקולפים
וחתוכים לחצי ולהוסיף עוד 50 ג"ר מחמאה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון