הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר גולש חתוך לקוביות
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום קצוצות
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 עגבניה חתוכה לקוביות
1 פלפל חריף ירוק
1 פלפל חריף אדום
1 פלפל אדום (גמבה)
2 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
מלח
פלפל שחור גרוס
3 כפות שמן
מים חמים מאד בכמות שתגיע עד קצה הסיר.
אופן ההכנה
בסיר כבד מחממים שמן , מוסיפים את הבצל ומזהיבים , מוסיפים את הבשר ומערבבים כ 10 דקות עד להשחמתו.
מוסיפים את השום ומערבבים.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
מוסיפים את העגבניות והפלפלים מערבבים קלות ומוסיפים מים חמים מאד עד לכיסוי מלא.
מבשלים כ חצי שעה על אש נמוכה מאד.
מוסיפים את קוביות תפוח האדמה ומבשלים על אש נמוכה כשעה נוספת.
מגישים חם עם לחם כפרי טרי (או כל לחם טרי אחר).
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון