חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדרת ירקות שורש וערמונים בנוסח וילה דה קומו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדרה חורפית מהממת משלבת את טעם האדמה עם הבשר
קדרת ירקות שורש וערמונים בנוסח וילה דה קומו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדרה חורפית מהממת משלבת את טעם האדמה עם הבשר
הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג כתף/צוואר חתוכים לקוביות 3X3/שפונדרה (אסאדו)
4 פרוסות רגלי בקר
שורש פטרוזיליה קלוף
חבילת בצלי שאלוט
4 שיני שום קלופות
1 ראש שום שלם
שורש סלרי
שורש שומר
1 סלק שחור
1 פלפל חריף
כפית גינג'ר מגורד
כפית רוזמרין
2 עלי דפנה
4 גזרים
3 תפוחי אדמה
לפת
קולורבי
5 תמרים מגולענים או שזיפים מיובשים
2 עגבניות
חבילת פטריות פורטבלו
חבילת פטריות שמפיניון
שמן זית
בקבוק יין אדום
200 גרם ערמונים קלופים
100 גרם אגוזי מלך
100 גרם צנוברים
1/2 כף מלח גס
1/2 כף פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית דבש תמרים
להגשה: בצל ירוק ופטרוזיליה קצוצים דק
אופן ההכנה
1. מקמחים את נתחי הבשר והרגל בקצת קמח ומנערים את העודפים.
2. מחממים בסיר כבד וטוב שמן זית ומטגנים את קוביות הבשר עד שישחימו יפה.
מוציאים לכלי ליד
3. מכניסים לסיר את הבצל, השום הסלרי השומר הבצל ושאר הירקות מטגנים ותוך כדי מגרדים קצת את המשקעים שהשאיר הבשר.
4. מוסיפים את הג'ינג'יר ואת השום וחצי כוס מים. מחזירים את הבשר יחד עם תפוחי האדמה, הגזר, הקולרבי הלפת ושאר הירקות.
5. שופכים פנימה בקבוק יין אדום ומכסים במים עד לגובה הבשר.
6. מוסיפים 2 עגבניות חתוכות גס, מתבלים במלח, פלפל וכף פפריקה מתוקה ומבשלים על אש קטנה 4 שעות.
7. לאחר 4 שעות או לפני ההגשה מוסיפים את התמרים, הפטריות, האגוזים, הצנוברים והערמונים. מבשלים כרבע שעה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פאול דה סינה השף של וילה דל קומו
שתף את המתכון