חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדרת שעועית שחורה נוסח ברזיל "פיגואדה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תתבשיל שעועית שחורה נוסח ברזיל "פיג'ואדה" brהמאכל הלאומי של ברזיל
קדרת שעועית שחורה נוסח ברזיל "פיגואדה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תתבשיל שעועית שחורה נוסח ברזיל "פיג'ואדה" brהמאכל הלאומי של ברזיל
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
1/2 ק"ג שעועית שחורה שהושרתה במים ללילה
150 ג"ר קבנוס מעושן
100 ג"ר חזה אווז מעושן קצוץ או בפרוסות
1 בצל קצוץ
1 ראש שום מנוקה וכתוש (חשוב טרי)
4 עלי דפנה
1 ליטר מים
2 כפות שמן סויה
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.בסיר עמוק מכניסים את השעועית השחורה שהושרתה לילה קודם במים וסוננו
מכסים במים מרתיחים ומנמיכים לאש נמוכה מאוד
ומבשלים עד לריכוך כ 2.5 שעות.
2.במחבת עם כמה טיפות שמן מטגנים את חזה האווז עד
למיצוי השומן מתוכו. מוסיפים את הקבנוס החתוך
לטבעות ממשיכים לטגן מספר דקות מוסיפים את
הבצל והשום וממשיכים לטגן עד שהבצל הופך לשקוף
3.מוסיפים את תוכן המחבת לסיר השעועית מערבבים כמהה
מביאים לרתיחה מנמיכים אש מוסיפים את עלי הדפנה
ומבשלים עוד כמחצית השעה
4.מוסיפים את המלח והפלפל ומבשלים עוד 5 דקות
*באם יצא דליל מדי לוקחים 1/2 כוס מים קרים וכף
קמח ויוצרים רוויחה ללא גושים מוסיפים לתבשיל תוך
ערבוב עד להסמכה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון