הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם אטריות בינוניות או רחבות
4 ביצים
50 גרם צימוקים
70 גרם אגוזים מלך או אגוזים אחרים
4 כפות סוכר
קורט מלח
גרידת לימון משני לימונים
מיכל אחד או שניים (250 מ"ל או 500 מ"ל) קצפת צמחית מסדרת "השף הלבן"
אופן ההכנה
1. מבשלים את האטריות בהתאם להוראות ע"ג האריזה. עם גמר הבישול, שוטפים במים קרים ומסננים היטב. שמים בקערה את האטריות המבושלות.
2. מוסיפים לאטריות את הביצים, הסוכר, מיכל אחד קצפת, הצימוקים והאגוזים, קורט המלח וגרידת לימון ומערבבים.
3. יוצקים לתבנית פיירקס מלבנית מתאימה, ואופים עד להזהבה בתנור בטמפ. בינונית-גבוהה (180 מע"צ) במשך 45 55 דקות.
4. מגישים חם. ניתן להקציף מכל שני של קצפת ולהגיש עם הפשטידה החמה.
מגיש:
מקור: השף הלבן
שתף את המתכון