חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קוגל – פשטידת אטריות חמה ומתוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קוגל – פשטידת אטריות חמה ומתוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם אטריות בינוניות או רחבות
4 ביצים
50 גרם צימוקים
70 גרם אגוזים מלך או אגוזים אחרים
4 כפות סוכר
קורט מלח
גרידת לימון משני לימונים
מיכל אחד או שניים (250 מ"ל או 500 מ"ל) קצפת צמחית מסדרת "השף הלבן"
אופן ההכנה
1. מבשלים את האטריות בהתאם להוראות ע"ג האריזה. עם גמר הבישול, שוטפים במים קרים ומסננים היטב. שמים בקערה את האטריות המבושלות.
2. מוסיפים לאטריות את הביצים, הסוכר, מיכל אחד קצפת, הצימוקים והאגוזים, קורט המלח וגרידת לימון ומערבבים.
3. יוצקים לתבנית פיירקס מלבנית מתאימה, ואופים עד להזהבה – בתנור בטמפ. בינונית-גבוהה (180 מע"צ) במשך 45 –55 דקות.
4. מגישים חם. ניתן להקציף מכל שני של קצפת – ולהגיש עם הפשטידה החמה.
מגיש: m73
מקור: השף הלבן
שתף את המתכון