חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קוגל ירושלמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קוגל ירושלמי פולני ומקורי !
קוגל ירושלמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קוגל ירושלמי פולני ומקורי !
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת אטריות דקות(לא הכי דקות) 400 גרם
כוס וחצי סוכר חום/לבן
כפית קינמון
חצי כפית פלפל
חצי כוס שמן
4 ביצים
אופן ההכנה
מבשלים את האטריות, מסננים(לא שוטפים!)
שמים בסיר חצי כוס סוכר ואת האטריות, מטגנים עם מעט שמן עד להמסת הסוכר.
נותנים לזה להתקרר 5 דקות.
מוסיפים קנמון, כוס סוכר, פלפל, שמן, ביצים, מערבבים הכל.
מחממים את התנור 180 מעלות במשך 10 דקות לפני האפייה ומכניסים את הקוגל לתנור ל - 50 דקות (לבדוק אחרי 40 דקות-משתנה לפי סוג תנור).
אאממממ... בתאבון!
מגיש: hans2
מקור: עידו
שתף את המתכון