הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם אטריות רחבות[ מ"ס 10 ]מבושלות במים רותחים למשך 7 דקות .[ עם המלח]
4 כפות סוכר
3 ביצים טרופות
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
רבע כוס שמן
אופן ההכנה
מסננים את האטריות מהמים ומעברים לקערה .
ממיסים את הסוכר בסיר בינוני עד קבלת גוון חום כהה [ קרמל]
מוסיפים לאיטריות את כל החומרים ומערבבים היטב
משמנים סיר או כלי חסין אש אחר ומחממים מעט
יוצקים למוכו את התערובת ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכ45 דקות
מגישים חם
בתאבון
מגיש:
מקור: אשכנזי [ מנדל]
שתף את המתכון