הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם אטריות דקות
21 כוס שמן
1 כוס סוכר
4 ביצים
41 כוס סוכר
מעט מלח
פלפל שחור- לפי הטעם
אופן ההכנה
לבשל מעט את האיטריות -רתיחה של 5 דקות בערך שהם יתרככו אבל לא יתבשלו לגמרי לסנן ולהעביר לקערה.
לטגן את השמן והכוס סוכר תוך ערבוב עד להיווצרות קרמל -לשפוך על האיטריות ולערבב מהר
להוסיף את הביצים לאט ולערבב מהר כדי שהביצים יתערבבוולא יתבשלו.
לסיום להוסיף את רבע כוס הסוכר המלח והפלפל שחור לערבב היטב להעביר למגשים ארוכים ולאפות בחום של 180 מעלות עד שמשחים מלמעלה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון