חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קונכיות בצק עלים במילוי פטריות בצל ונקניקיות/כבד/קורקבנים
Votes: 1
דירוג: 1
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זוכרים את כונכיות בצק העלים הממולאות בכל טוב
קונכיות בצק עלים במילוי פטריות בצל ונקניקיות/כבד/קורקבנים
Votes: 1
דירוג: 1
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זוכרים את כונכיות בצק העלים הממולאות בכל טוב
הוראות הכנה
מרכיבים
1 עלה בצק עלים (קנוי מוקפא) או תוצרת בית (מתכון למטה)
למילוי
1 קופסא פטריות טריות חצויות כולל הרגל
2 בצלים גדולים פרוסים לטבעות
500 ג"ר נקניקיות פרוסות/כבד הודו פרוס דק/קורקבנים חתוכים שבושלו קודם לכן
1/2 כפית כמון
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כף אבקת מרק עוף
1/2 כף שמן תירס לטיגון
אופן ההכנה
1. מפשירים את עלה הבצק ופורסים אותו על משטח עבודה
2. בעזרת ספל רחב חורצים בבצק 10 עיגולים גדולים
3. בעזרת כוס קטנה יותר חורצים בתוך כל עיגול חריץ נוסף שכמעט יגיע לתחתיתו
4. מעבירים לתבנית אפיה מצופה בנייר אפיה ומורחים מעל בלילת ביצה
5. אופים בתנור ב 200 מעלות עד השחמה כ 20-30 דקות
6. מוציאים מהתנור ובעדינות מוציאים את מרכז המאפה כדי ליצור מעין כוס
למילוי
7. במחבת עם 1/2 כף שמן מטגנים את הבצל הקצוץ עד שקיפות מוסיפים את הבשר הרצוי והתבלינים ומטגנים עד שזה מוכן והרוטב הסמיך מעט מאבקת המרק
8. כשזה מוכן ממלאים כל כוס בצק עלים במילוי ומעל שופכים מעט רוטב ומגישים חם
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון