חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות הודו אפויות בנוסח בייגין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות הודו אפויות בנוסח בייגין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
קציצות:
1 ק"ג בשר הודו
2 בצל ירוק, קצוץ דק מאוד
1/2 כוס כוסברה קצוצה דק מאוד
1 כף שמן שומשום
1 כף שמן צמחי
2 כפות רוטב סויה
3 כוסות פירורי לחם יבש
2 ביצה,
למיטבל:
1/4 כוס סוכר חום
1/4 רוטב סויה
1/4 כוס חומץ אורז
2 או 3 פרוסות ג'ינג'ר טרי מרוסק
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל 200 מעלות.
1. בקערה מערבבים יחד את כל החומרים לקבלת עיסה אחידה, מעבירים לקרור של שעה
2. בתבנית משומנת קלות מניחים קציצות שגללנו ביד.מסדרים יפה את הקציצות על התבנית
ואופים 20-25 דקות, הופכים את הקציצות בחצי האפיה ומחזירים עד להשחמה
3.כדי להפוך את רוטב לטבילה: בסיר קטן, מערבבים את כל המרכיבים יחד על אש בינונית נמוכה עד שהסוכר נמס. מבשלים 3 דקות תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהרוטב מסמיך מעט.
מגישם את הקציוצות עם קיסמים ורוטב הטבילה בקערה לשולחן
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון