חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצת חמין מתוקה נוסח רבאט מרוקו - "אלעמארה דסחינא"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצה מיוחדת בטעמה,חריפה ומתוקה גם יחד. מתובלת הייטב, מוסיפים את הקציצה לכל חמין או תבשיל קדרה כשרוצים להעשיר את תוכנו. טעים ומיוחד. מומלץ.
קציצת חמין מתוקה נוסח רבאט מרוקו - "אלעמארה דסחינא"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצה מיוחדת בטעמה,חריפה ומתוקה גם יחד. מתובלת הייטב, מוסיפים את הקציצה לכל חמין או תבשיל קדרה כשרוצים להעשיר את תוכנו. טעים ומיוחד. מומלץ.
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם אגוז מלך [פקאן,בוטנים או שקדים] טחון גס.
300 גרם בשר טחון
רבע כוס שמן
2 כפיות קינמון
2 ביצים
3 כפות פירורי לחם [או קמח מצה]
1 כפית פלפל שחור
רבע כפית זנגויל
1 כפית משיה [קושת]
2 כפות סוכר
רבע אגוז מוסרט מגורר
רבע כפית מלח
אופן ההכנה
מערבבים את כל המצרכים, מכינים קציצה גדולה,לוקחים חיתול בד ,דק, או גזה לבנה,או פורמים שקית קוקי ומנקבים עם סיכה מגלגלים בתוכה את הקציצה למעין נקניק עבה, קושרים בצדדים ומכניסים לתוך החמין. מבשלים יחד עם החמין.
בשעת ההגשה פורסים למנות ומגישים עם תוכן החמין.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: זורזט
שתף את המתכון