חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרפצ'יו בקר בחומץ רימונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרוסות דקיקות של סינטה בקר, אשר השילוב של שמן זית משובח, תערובת של חומץ בלסמי ורכז רימונים, מלח ופלפל - מעטרים אותן, מביאים לבישול קל של הבשר (בגלל החומץ) וביחד יוצרים מנה צבעונית וטעימה!
קרפצ'יו בקר בחומץ רימונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרוסות דקיקות של סינטה בקר, אשר השילוב של שמן זית משובח, תערובת של חומץ בלסמי ורכז רימונים, מלח ופלפל - מעטרים אותן, מביאים לבישול קל של הבשר (בגלל החומץ) וביחד יוצרים מנה צבעונית וטעימה!
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גר' סינטה בקר ללא גידים - להקפיא בטרם ההכנה.
1 שן שום קצוצה דק
3 כפות חומץ בלסמי
4 כפות רכז רימונים
שמן זית משובח
מלח-ים ופלפל שחור גרוס גס
1/3 כוס גרגירי רימון
1 כוס עלי רוקט
אופן ההכנה
כשעה לפני ההגשה, בבקבוקון קטן או קערה מערבבים היטב את החומץ הבלסמי, רכז הרימונים ושן השום הקצוצה.
פורסים את הסינטה הקפואה לפרוסות דקות ככל האפשר בעזרת סכין חדה (ולכן הקפאנו את הבשר). משטחים כל פרוסת בשר בין 2 יריעות ניילון נצמד ומשטחים בעדינות בעזרת פטיש-שניצלים שטוח (לא משונן, כדי לא לפצוע או לקרוע את הבשר).
מסדרים על גבי צלחת גדולה ורחבה את עלי הרוקט, ועליהם פורסים את פרוסות הסינטה הדקיקות.
2 דקות בטרם ההגשה מזליפים מעט שמן זית על פרוסות הסינטה, אח"כ מזליפים מתערובת החומץ ורכז הרימונים - את השמן והחומץ מזליפים כך שכל פרוסת סינטה תיחשף לכמות קטנה מהם, אך לא להגזים בכמות!
שמן הזית, החומץ ורכז הרימונים יגרמו ל"בישול" קל של הבשר, ולכן אין להמתין יותר ממספר דקות בטרם ההגשה.
בוזקים מעט מלח וגורסים פלפל שחור מעל הבשר. מפזרים גרגירי רימון שיוסיפו צבע - ומגישים לשולחן.
בתיאבון ושנה טובה! 🙂
מגיש: Coolmood
מקור: עצמי
שתף את המתכון