חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב מיטבל הולנדז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב הולנדז brרוטב מדהים שמתאים לעופות, ביצים עלומות, וכמעט לכל דבר דומה במשהו למיונז אבל עשיר brועדין יותר br br
רוטב מיטבל הולנדז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב הולנדז brרוטב מדהים שמתאים לעופות, ביצים עלומות, וכמעט לכל דבר דומה במשהו למיונז אבל עשיר brועדין יותר br br
הוראות הכנה
מרכיבים
3 חלמונים
1 כף מיץ לימון
1 כף מים
¼ כפית מלח
קורט פלפל לבן
180 גר' חמאה או מחמאה רכה
אופן ההכנה
1.מניחים את החלמונים בקערה בשיטת הסיר הכפול (בן מארי). אין לתת לקערה לגעת במים
הרותחים, בוחשים מעט.
2.מוסיפים את מיץ הלימון, המים, המלח והפלפל, בוחשים במערבל ידני או בבלנדר ידני עד
שהתערובת מסמיכה.
3.מסירים מהאש ומוסיפים את החמאה תוך כדי בחישה, בהדרגה עד לקבלת תערובת שדומה
למיונז.
מגישים מיד או שומרים בכלי על הסיר לחימום, בוחשים מדי פעם.
**ניתן להוסיף צמחי תבלין קצוצים לפי הטעם או מעט שום או חרדל.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון