חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רצועות עוף ושעועית צהובה בקארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רצועות עוף ושעועית צהובה בקארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי חזה עוף חתוך לרצועות דקות
1 בצל ירוק קצוץ
200 גרם שעועית צהובה קפואה מופשרת
3 כפות ממרח קארי צהוב/ירוק
1 כף סילאן
רבע כוס יין אדום
חצי כוס מים
1 כפית שמן שומשום
מעט שמן לטיגון
מעט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את העוף, השעועית, הבצל הירוק, הקארי, הסילאן, שמן השומשום ומעט פלפל שחור גרוס ומשהים לעשר דקות בצד. מחממים מעט שמן לטיגון במחבת. מוסיפים את השעועית וחזה העוף ומטגנים/מקפיצים שתיים עד שלוש דקות. מוסיפים את היין האדום והמים ומבשלים תוך כדי בחישה כרבע שעה.
מגישים חם עם אורז לבן.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון