חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שבלולי קינמון מבצק שמרים (סינרול)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סינרול קינמון brפינוק מושלם לצד הקפה
שבלולי קינמון מבצק שמרים (סינרול)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סינרול קינמון brפינוק מושלם לצד הקפה
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
4 כוסות קמח (560 גרם)
1/2שקית שמרית (25 גרם)
1 חפיסה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
2 כפות סוכר (25 גרם)
1+1/4 כוסות חלב פושר (300 מ"ל)
1 ביצה
50 גרם חמאה מומסת, פושרת
1/2 כפית מלח
למלית קינמון:
100 גרם חמאה מומסת, פושרת
1 כוס דחוסה סוכר חום כהה (240 גרם)
1 כף גדושה קינמון
לזיגוג:
ביצה טרופה עם כף מים תמי 4
אופן ההכנה
1.מכינים את הבצק ומתפיחים:
• בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח, שמרית ואינסטנט פודינג
• מוסיפים סוכר, חלב, ביצה, חמאה מומסת ומלח ומעבדים 5 דקות, עד לקבלת בצק חלק,
מבריק ורך למדי.
• משמנים בתרסיס שמן למניעת התייבשות, מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
2.מכינים את מלית הקינמון:
•מערבבים יחד סוכר חום וקינמון. מניחים בצד.
3.ממלאים את הבצק, מתפיחים ואופים:
• מוציאים את הבצק התפוח מהקערה למשטח מקומח ומרדדים למלבן בעובי 1/2 ס"מ.
• מברישים בחמאה מומסת ומפזרים את תערובת הקינמון על פני הבצק ומגלגלים לגלילה ארוכה. פורסים ל-12 פרוסות שוות.
• משכיבים את הפרוסות באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח (משמנים שוב בספריי שמן).
• מומלץ לתחוב את הקצה מתחת לשבלול, כדי שהוא לא ייפתח במהלך התפיחה והאפייה.
• מחממים תנור ל-190 מעלות.
• מברישים בביצה טרופה ואופים כ-15 דקות או עד שהמאפים תפוחים, זהובים (גם בתחתית) ועדיין רכים למגע. היזהרו מאפיית יתר.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: קארין גורן
שתף את המתכון