חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שושנים-עוגיות מגולגלות וממולאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות בטעם מיוחד,במילוי משולב של חלבוני ביצה ופודינג וניל brמתאים לארוח, או סתם לנשנש עם כוס קפה.
שושנים-עוגיות מגולגלות וממולאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות בטעם מיוחד,במילוי משולב של חלבוני ביצה ופודינג וניל brמתאים לארוח, או סתם לנשנש עם כוס קפה.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
-----
200 -גרם מרגרינה{פרווה}רכה
3-חלמונים
3/4-כוס סוכר
1-כוס מיץ תפוזים{עדיף סחוט טרי}
3-כוסות קמח תופח
למילוי
-----
3 -חלבונים
1-כוס סוכר
1-חבילה פודינג וניל
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180 מעלות צלסיוס.
להכניס מרגרינה וסוכר לקערת מערבל ולטרוף בכף לישה כשתי דקות.
להוסיף את החלמונים, מיץ תפוזים ושתי כוסות קמח ולהמשיך ללוש עוד 5 דקות.
להוסיף את הקמח הנותר ולהמשיך ללוש עד שמתקבל בצק אחיד ונעים למגע.
לחלק לשניים. בעזרת מערוך, לרדד כל חלק בניפרד לעובי של חצי ס"מ בעדינות.
הכנת מילוי הקרם:
לטרוף במערבל את החלבונים עד לקבלת קצף יציב. להוסיף בהדרגה את הסוכר ולהמשיך להקציף עוד כ-שלוש דקות. להוסיף את הפודינג ולאחר דקה נוספת של ערבול, הקרם מוכן.
לחלק לשניים.
למרוח בקרם פודינג ולגלגל כרולדה ארוכה. לחתוך ל 9 יחידות ולהניח על מגש מרופד בנייר אפיה, כך שחלקים פתוחים למעלה, ולמטה והסגורים בצדדים.להרחיק אחד מהשני.
לאפות כ-20-25 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
העוגיות מוכנות כשצבען זהוב.
תהנו.
מגיש: רינת ספיר
מקור: מבית אמי
שתף את המתכון