חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שלגון ארטיק בטעם מוחיטו אבטיח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין כמו מוחיטו ליום חם ובמיוחד בשלגון
שלגון ארטיק בטעם מוחיטו אבטיח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין כמו מוחיטו ליום חם ובמיוחד בשלגון
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות מיץ אבטיח
1 מיץ לימון טרי
1/2 כוס סירופ נענע (מתכון להלן)
1/2 כטס רום בהיר
2 בקבוקי סודה אישיים
סירופ מנטה
1/4 כוס מים
1/4 כוסו סוכר
1/4 כוס עליי נענע טריים
12 כוסות פלסטיק שקופים חד פעמיים
12 שיפןדי עץ עבים (רצוי מקל סיני לאכילה) צופ סטיקס שטוחים
אופן ההכנה
1. חותכים את פרוסות האבטיח ומכניסים למעבד מזון או לבלנד עד קבלת מיץ במרקם אחיד
2. מוסיפים פנימה מיץ לימון, סירופ נענע ומעבירים (לרום שייקר ולנער היטב) או מעבירים דרך מסננת דקה 3. במיכל או כלי הגשה מוסיפים את הסודה ומערבבים .
4. שופכים לכוסות את התוכן עד ל3/4 כוס ושולחים לקירור
5. להקפיא למשך כ 2 שעות או עד שהתערובת מתחילה להתגבש מספיק כדי להחזיק מקל ארטיק זקוף.
6.. מוציאים מההקפאה ודוחפים במרכז הכוס מקל עץ מהצופ סטיקס
7. מחזירים להקפאה של לילה
8. להפרדת הכוס מניכים את הכוס בכלי מים לכמה שניות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון