חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצל עגל בקר (שניצל וינאי אורגינלי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שניצל עגל בקר (שניצל וינאי אורגינלי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לשניצל
500 ג"ר סינטה מיושנת או צ'אך, מטלה או עגל או חזה עוף ללא עצמות,
(פרוס מראש ל 0.5 ס"מ עובי) לבקש מהקצב לדפוק אותם
2 כוסות פירורי לחם או פנקו
1 כף מיץ לימון
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 ביצים
שמן טיגון
לציפוי
1 סלסלת פטריות טריות קצוצות עבה
1 בצל קצוץ
חצי כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
1. במחבת מצופה בשמן מטגנים את הפטריות הבצל כ 4 דקות עד הזהבת הבצל והפטריות מוסיפים את חצי כפית פלפל שחור גרוס עבה ו 1/2 כפית מלח (ומניחים בצד)
2. במקביל בקערה מקציפים היטב 3 ביצים ו1/4 כפית מלח ומיץ הלימון
3. בקערה רחבה מקבילה מניחים את פרורי הלחם/ פנקו ומערבבים בפטרוזיליה
5. טובלים את הבשר בביצה ומצפים כל נתח בפרורי לחם/פנקו ומניחים בצד.
6. באותו מחבת שטיגנו את הפיטריות והבצל משלימים מעט שמן ומטגנים כל נתח בשר על אש בינונית (השמן צריך להוציא בועות אך לא להיות חם מידי) עד שחיצוניות השניצל מזהיבה.
7. מגישים על צלחת ומעל מפזרים כמות נדיבה של פטריות ובצל
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון