חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שרימפס עם אספרגוס חזה אווז ומה לא...
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שרימפס עם אספרגוס חזה אווז ומה לא...
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם שרימפס מקולפים ונקיים
80 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות 1 ס"מ
10 עלי נענע חתוכים לרצועות דקות
150 מ"ל יין לבן יבש
50 גרם חמאה
מלח, פלפל, שאטה טחון
שמן זית
800 גרם רוטב עגבניות
להכנת הרוטב:
1 ק"ג עגבניות חתוכות 2 ס"מ
50 גרם שום קלוף ופרוס
100 גרם בצל לבן חתוך לקוביות קטנות
100 גרם סוכר לבן
100 מ"ל שמן זית
מלח פלפל
מעט מים לדילול הרוטב
אופן ההכנה
הרוטב:
1. מחממים בסיר שמן זית, ומוסיפים לו שום פרוס, עגבניות חתוכות ובצל, עד לריכוך.
2. מתבלים ומדללים במעט מים. כדי ליצור רוטב סמיך, מקררים מעט וטוחנים בבלנדר.
השרימפס:
1. מחממים במחבת גדולה שמן זית, ומטגנים את האווז עד שיהיה פריך (לא שרוף)
2. מוסיפים שום פרוס, יין לבן ומבשלים עד צמצום היין לחצי
3. מוסיפים את רוטב העגבניות שהכנו לפי הצורך, מתבלים במלח, פלפל, שאטה
4. מוסיפים חמאה, מערבבים, ומוסיפים נענע קצוצה
5. מוסופים למחבת את השרימפס למשך דקה וחצי עד שהם מתקפלים וצבעם הופך לבן אטום.
מגישים מיד.
מגיש: MrShrimps
מקור:
שתף את המתכון