חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל ארטישוק ירושלמי/ בטטה קוסביא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל ארטישוק ירושלמי/בטטה קוסביא
תבשיל ארטישוק ירושלמי/ בטטה קוסביא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל ארטישוק ירושלמי/בטטה קוסביא
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:‏
1 ‏1/2 כוס שמן זית‏
‏1 ק"ג ארטישוק ירושלמי נקי ומקולף
‏3 כוסות מים‏
‏1/2 כפית צ'ילי גרוס
‏2 שיני שום חצויות‏
‏2 ענפי טימין‏
מלח גס
אופן ההכנה
אופן ההכנה:‏
מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הארטישוק הירושלמי
‏כשתי דקות.‏
מוסיפים את המים, הצ'ילי, שיני השום, הטימין והמלח הגס ומביאים
לרתיחהמנמיכים את האש ומבשלים כ- 25 דקות נוספות.‏
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון