חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל בורי עם גרגרי חומוס ומנגולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל בורי עם גרגרי חומוס ומנגולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 דגי בורי פרוסים לסטייקים בעובי 2 ס"מ
2 כוסות גרגרי חומוס מושרים ללילה ומבושלים כשעה וחצי עד לריכוך
1 תפוח אדמה קלוף וחתוך לקוביות בעובי 1 ס"מ
1 צרור מנגולד קצוץ (חלק ירוק בלבד)
2 עגבניות חצויות
קורט מלח ופלפל
½ כוס שמן זית
3 שיני שום קצוצות
½ כפית כורכום
1 כפית פפריקה מתוקה
½ כפית כמון
מיץ מלימון אחד
אופן ההכנה
בסיר על אש גבוהה מחממים שמן. מוסיפים את השום והמנגולד ומאדים יחד בין 3 ל-5 דקות תוך ערבוב לא רציף. מוסיפים את החומוס (שומרים את נוזלי הבישול בצד) ומתבלים בכורכום, פפריקה וכמון. מוסיפים תפוח אדמה ועגבניות, מכסים במי בישול החומוס ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים 25-30 דקות. מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומוסיפים לסיר. מכסים חלקית את הדגים בתבשיל. מוסיפים את מיץ הלימון. מכסים את הסיר ומבשלים 15-20 דקות על אש בינונית.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור: שף חיים כהן
שתף את המתכון