חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל קדרה של ארנבת בירקות שורש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בעבר היתה פה בקשה למתכון עם בשר ארנבת אך במקום מתכון השולח "בירך" את המבקש. להלן המתכון כפי שהתפרסם החודש בגליון של "טיב טעם".
תבשיל קדרה של ארנבת בירקות שורש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בעבר היתה פה בקשה למתכון עם בשר ארנבת אך במקום מתכון השולח "בירך" את המבקש. להלן המתכון כפי שהתפרסם החודש בגליון של "טיב טעם".
הוראות הכנה
מרכיבים
1.2 ק"ג ארנבת שלמה מפורקת ל-10 חתיכות
2 בטטות גדולות חתוכות לרבעים
3 ראשי שום
6 בצלים שלמים עם הקליפה
4 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
2 ראשי סלרי נקיים ושטופים
צרור נענע
צרור פטרוזיליה
¼ צרור כוסברה
½ כוס שמן זית
1 בקבוק יין לבן
2 עלי דפנה
2 כפות סוכר
מלח ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם
3 ליטרים מים פושרים
4 כפות כמון
4 כפות פפריקה אדומה
אופן ההכנה
בסיר רחב מחממים את שמן הזית לחום גבוה. צורבים בסיר את נתחי הארנבת עד לקבלת צבע חום בהיר. מוציאים את הבשר מהסיר ומוסיפים את יתר הירקות, למעט הירקות הירוקים. מטגנים כך במשך כרבע שעה. מוסיפים פנימה את בשר הארנבת ויוצקים פנימה את היין הלבן. מצמצמים כך את הנוזלים במשך 10 דקות, מוסיפים את המים ומנמיכים את האש. מוסיפים את יתר הירקות הירוקים ואת כלל התבלינים ומבשלים עם מכסה במשך שעתיים.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון