חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ג`חנון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ג`חנון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק :
1 ק"ג קמח מנופה
50 גרם מרגרינה
7 כפיות סוכר
4 כפיות מלח
כ - 3 וחצי כוסות מים
ולקיפול :
150 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
שמים את כל מרכיבי הבצק בקערה ןולשים היטב לבצק חלק ולא דביק .
מניחים לבצק לנוח כשעה וחצי .
לשים היטב את הבצק ומניחים לו לנוח עוד חצי שעה .
לשים שוב ומחלקים ל-11/12 כדורים שוים ,מכסים במגבת לחה ומניחים לבצק שוב לנוח כשעה .
לאחר מכן מרדדים כל כדור לעלה דק כמה שאפשר , מורחים את העלה בשכבה דקיקה של מרגרינה ( יש לשים לב לחלוקה שווה -150 גרם מרגרינה שיספיקו ל-12 הכדורים )
מקפלים את העלה לשליש לכיוון מרכז העלה ומעליו מקפלים את השליש הנותר.
על הרצועה שיש לנו מורחים שיכבה דקה של מרגרינה ומגלגלים .
לאחר שהכנו את כל הג'חנונים לוקחים סיר (אלומיניום או סיר אחר שניתן להכניסו לתנור )
מסדרים את הג'חנונים אחד ליד השני ואפשרות לקומה שניה .
מחממים תנור לחום הנמוך ביותר ( כ-90 מעלות) ואופים כל הלילה .
מגיש: האילתי
מקור:
שתף את המתכון