חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרנץ טוסט בסגנון אוסטרלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל שהאוסטרלים מחסלים ממנו כמויות בכל בוקר לפני יצאתם לעבודה
פרנץ טוסט בסגנון אוסטרלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל שהאוסטרלים מחסלים ממנו כמויות בכל בוקר לפני יצאתם לעבודה
הוראות הכנה
מרכיבים
6 פרוסות חלה (רצוי מיומיים קודם) או קפואה
3 ביצים
½ כוס חלב
1/3 כוס מים רותחים
מעט שמן לטיגון
25 גרם חמאה (לא חובה, אפשר להוסיף שמן במידת הצורך)
6 פרוסות חזה אווז שנצרבו היטב במחבת
3 ביצי עין שטוגנו
מלח פלפל
קמצוץ סוכר
3 פרוסות גבינת אמנטל
3 נקניקיות צוריסוס שטוגנו
אופן ההכנה
1. במחבת טפלון מניחים 2 רצועות חזה אווז עד שמחבת משומנת מחזה האווז
2. שוברים ביצה על נתחי האווז מטגנים והופכים עד שהעין מבושלת מוצאים ומניחים בצד
3. מוסיפים למחבת מעט שמן ומטגנים את נקניקיות הצוריסוס עד להשחמה ומניחים בצד
4. במקביל מכינם את הפרנץ טוסט
בקערה רחבה טורפים את הביצים והחלב.
מוסיפים מים 2 כפות מים רותחים תוך כדי טריפה אינטנסיבית.
נוגעים בבלילה ובודקים שהיא חמימה. אם צריך מוסיפים עוד מעט מים רותחים.
טובלים עד ספיגה את פרוסות החלה ומטגנים במעט מהשמן ובמעט מהחמאה.
מזהיבים משני הצדדים ומניחים על תבנית אפיה בצד
5. הרכבת המנה
פרוסת פרנץ טוסט מעליה ביצת העין עם חזה האווז
סוגרים עם פרוסת פרנץ טוסט נוספת ומהדקים קלות
מניחים פרוסת גבינה מעל הכל
6. מכניסים את המגש עם הפרנץ טוסטים והנקניקיות לתנור (לגריל) עד להמסת הגבינה
מסדרים על צלחת אישית
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: גוזף
שתף את המתכון