הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
½1 כוסות קמח תופח
½1 כוסות קמח רגילל
1+1/3 חבילת מרגרינה
2 חלמונים
5 כפות מי סודה
מעט מלח
מילוי - להמיס:
2 כוסות סוכר
½ כוס מים
2 כפות קקאו
200 גרם שוקולד מריר
להוריד מהאש ולהוסיף:
חצי חבילת מרגרינה
5 חלמונים
1 כף קוניאק
1 כף רום
2 כפות קמח רגיל
100 גרם אגוזים קצוצים (לא חובה)
להוסיף קצף של 7 חלבונים (5+2)
אופן ההכנה
ללוש את הבצק , לחלק ל-2 ( לתת מעט לנוח)
לרדד עלה בתבנית 28, לשפוך עליו את המילוי,
לרדד עלה נוסף - לכסות את המילוי
לחורר במזלג כמה חורים ולאפות בחום בינוני כ- שעה
כשמתקרר - לפזר אבקת סוכר
מגיש:
מקור: תכנית של קרין גורן
שתף את המתכון
