הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף שלם מחולק ל-8
1/2 כוס שמן לצלית העוף
4 שיני שום פרוסות
מלח ופלפל
לרוטב הלימון:
צרור עלי פטרוזיליה קצוצים
2 ראשי שום קלופים
1 פלפל חריף
2 כפות שטוחות תבלין גריל עוף מאיכות משובחת
1 כוס מיץ לימון סחוט טרי
אופן ההכנה
לעוף:
1.מחממים מחבת פסים עם מעט שמן,
2.מתבלים את חלקי העוף במעט שמן שום, מלח ופלפל
3.מטגנים את חלקי עוף כ-3 דקות מכל צד עד להזהבה.
4.מניחים את הנתחים בתבנית אפייה ומחממים תנור ל-180 מעלות.
לרוטב:
1.מעבדים את כל החומרים ומערבבים לקבלת משחה הומוגניתמערבבים עם מיץ הלימון.
2.יוצקים את הרוטב על העוף שבתבנית ואופים כ-20 דקות, עד שהעוף משחים.
מגיש:
מקור: נתי ברנס
שתף את המתכון
